Nieuw distributieformaat bij KPN en Tele2 verhoogt beeldkwaliteit via MediaHub

Omroepen die zijn aangesloten op de MediaHub kunnen vanaf 1 juli aanstaande overstappen op het nieuwe distributieformaat (SD Plus) bij KPN en Tele2. Met deze overstap zal de beeldkwaliteit van de televisiekanalen aanzienlijk verbeteren. Meer informatie over de inhoud en het proces is te lezen in dit bericht.

23 mei 2019

Winnaars fotoactie bekend

Voor de websites van de NLPO en OLON zochten we naar foto’s die we mogen gebruiken in de headers (kopfoto) van de pagina’s. Naar aanleiding van onze oproep ontvingen we een grote variatie aan foto's.

De winnaars zijn:

19 april 2019

ALV OLON

Terugblik ALV OLON 13 april 2019

Het Hilversumse Beeld en Geluid vormde 13 april jongstleden het decor voor de algemene ledenvergadering van de OLON, omlijst met informatie- en inspiratiesessies. De bijeenkomst werd bezocht door vertegenwoordigers van lokale omroepen en streekomroepen uit het hele land, van groot tot klein. Een terugblik op een interessante zaterdag.

17 april 2019