Winnaars fotoactie bekend

Voor de websites van de NLPO en OLON zochten we naar foto’s die we mogen gebruiken in de headers (kopfoto) van de pagina’s. Naar aanleiding van onze oproep ontvingen we een grote variatie aan foto's.

De winnaars zijn:

19 april 2019

ALV OLON

Terugblik ALV OLON 13 april 2019

Het Hilversumse Beeld en Geluid vormde 13 april jongstleden het decor voor de algemene ledenvergadering van de OLON, omlijst met informatie- en inspiratiesessies. De bijeenkomst werd bezocht door vertegenwoordigers van lokale omroepen en streekomroepen uit het hele land, van groot tot klein. Een terugblik op een interessante zaterdag.

17 april 2019

Lokale omroepen en Buma/Stemra sluiten nieuwe overeenkomst

De NLPO heeft namens de Nederlandse lokale publieke omroepen een nieuwe overeenkomst gesloten met Buma/Stemra voor de afdracht voor het muziekgebruik. De meerjarige overeenkomst loopt tot en met 2025 en treedt met terugwerkende kracht per 2018 in werking.

13 april 2019